CORETAN TERBARU NADH

Makcik nak pergi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ehem sedih rasa. Makcik nak pergi dah ni. First time bawa kereta jauh. Sorang pulak. Harap mak cik panjang umur lagi. Makcik banyak dosa. Banyak benda lagi yang tak tertunai. 

Ibu jangan risau. Saya okey. Doakan. Ayah thanks percaya kat saya. Saya boleh. Ingat jalan. Dah bertahun ke sana. Doakan saya ye semua. 

Hujan ni. Takut pun ada. Pelakon baru 4 orang. Nak lagi? Cepat daftar ye kawan-kawan. Akhir sekali doakan saya berjaya sampai. Makcik nak buktikan perempuan tak semua teruk bab memandu ni.

Insyaallah makcik selamat sampai sana. Erk ada nak teman? Tak payahlah lain jadi haha. Selamat tinggal blog selama beberapa jam=P
Post by,
Miss Ran 

5 comments:

Sunah Mohammad said...

hati2 ye sayang~ moga selamat sampai..ameen...

bun said...

baru nak temankan
uhhuuhhu

Miss Ran said...

@sunah

yerp suda sampai..hujan lebat...Allah msih nk sy berbakti=) alhamdulillah

@bun

erk lambat ckp..da smpai pn

Nizam said...

sudah sampai yer?hujanla sekarang...

Miss Ran said...

aah da

memang lebat menggila!

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers