CORETAN TERBARU NADH

Orang ni bikin gosip!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Gila. Mata laju je nampak gosip. Hangat. Panas oooo. Rindu nak bergosip ni. Bila nak sambung eh.

Gosip hangat weh.

Tengok sini
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Ini blog Sunah ke Ady?
Haha aku rasa dia tersalah pandang kat bahagian atas tu. Entry terbaik dari Ady. TAPI INI TETAP GOSIP. 

Teringin nak sambung cerita mereka. Tapi busylah. Semalam je buat BBM sampai pukul 1. Ajar bagai nak rak budak-budak menyakitkan hati. Bukan semua. Sejuk hati bila dengar kanak-kanak I LOVE YOU CIKGU!
Post by,
Miss Ran 

3 comments:

Sunah Mohammad said...

erk! hahahahahaha! tadi pagi nampak jugak! nak jejak balik tapi link dia tak betul..hahahahaha~

adehhhhh...tak tau sape yang salah link...

SYAZIRA said...

woot!woot! salah tgk link!hehehe... i already left my 'sorry' kat shout box Sunah just now... and nie baru tgk blog miss ran plak... time ni kompom x salah tgk dah.... hehe.... nyway, thanks! seb ade org tlg tegow... kalo x sampei bebile la Sunah jd Ady...huhu~~

Malyssa said...

So ape gosipnye??

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers