CORETAN TERBARU NADH

Wanita sahaja! Bra stik

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Apakah? Aku ada baca satu blog ni. Tak tahulah blog apa. Lupa nak save linknya. Dia kongsi pasal bra terbaru. Eh layak ke panggil bra? Entah. Aku bukan pakar pun. Tapi rahsia orang putih terbongkar. Patutla aku tengok diorang seksi tak pakai bra tapi nampak macam di push up je.

Rupanya mereka memakai bra yang bukan bra. Apakah? Saja bagi korang cuak. Eh lelaki ada? Apasal sibuk nak baca. Aiyo terlebih prihatin ni. Macamlah ada yang nak baca. Sangat poyo. Ada produk baru bagi wanita masa kini. Kalau diorang pakai baju tali halus tapi tak nampak tali kita boleh cakap dia pakai bra tak ada tali. Tapi kalau baju melekat ke badan. Tapi nampak tak ada alas langsung. Apa yang diorang buat?

Saja buat korang tertanya-tanya lagi. Haha kejam. Aku malu nak taip sebenarnya. Er kalau nak tutup tuuuuuttt kat dada pun ada. Untuk wanita je eh. Yang lelaki kena ke tutup? Tak seksi. Haha bra ni sangat advanced. Aku je lambat tahu. Ampun memang tak pakai seksi bila keluar rumah. Jadi memang tak perasan kewujudan bra yang membolehkan ramai orang menyeksi di luar. Hehe

Aku ttak teringin nak pakai. Tapi dah kahwin nanti akanku fikirkan. Erkkk larikkk. Jangan nak cakap mengarut! Okey, okey aku bagitau sekarang. Korang tengok sendirilah kat website ni. Malas buat korang berdebar. Lagi-lagi yang lelaki. Nah klik pada lelaki tak boleh klik. Amaran keras dari MissRan.

Post by,
Miss Ran 

6 comments:

Budak Botak said...

lama dh benda ni, Bdk Botak amik sebagai ilmu je la, jgn pikir bukan2, he3...

Miss Ran said...

erk tak ckp pon hahaha

tahniah anda lelaki pertama

cik pulau said...

pernah gak baca tentang ni sbelum ni..
papepun thanks for sharing miss Ran..
biasanya kalau tulis jangan tu la yang paling nak di klik.. percayalah.. hahaha..^^,

Miss Ran said...

cik pulau

yeke

lambat a ni..huhu

jangan tu utk cabar mereka..nk wat ke tak

Aidil said...

Ops..salah masuk..

Miss Ran said...

erk mcm sgje je..haha

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers