CORETAN TERBARU NADH

Apabila ibu bermuka buku

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Tak faham aku. Begitu hebat penangan muka buku ni. Sampai wanita bekerjaya macam ibu terpengaruh. Lama dah dia terpengaruh. Tapi yang aku peliknya, aku depan mata pun dia nak main komen-komen. Sabar jelah. Ibu sapa la ni? Akunya status mukabuku ialah masak adalah hobi, aku berkurung di rumah. Hah teka nama muka buku aku? Tak perlu kot. Haha 

Mak aku likes lepas tu dia komen. Tahniah kerana masakan menjadi dan sedap. Ada dua makna. Yang negatif dan positif. Positif maknanya betul-betul puji. Satu lagi dia ada niat sebaliknya. Jahat anaknya ni. Niat suruh aku masak. Jadi dia tak payah masak. Aku dah faham dah taktik beliau. Ibu sapa?

Selamat ayah aku tak terjoin. Kalau tak pening si anak melayan karenah ibubapa IT. Siapa kata pengetua sekolah kuno? Haha aku mala komen balik. Sebab rasa macam annoying je komen-komen depan mata. Harap ibu faham. Haha ibu...ibu...sabar jelah. Tetiba nak mandi sungai. Ada pandangan nak pujuk ibu aku tak? Supaya cuti aku yang nak habis ni dimanfaatkan dengan mandi sungai. Best!


Post by,
Miss Ran 

6 comments:

Masz Mukhtar said...

jangan mandi sungai.
kang kene kencing tikus,
dah tak praktikum kang. heee

Miss Ran said...

erk dengki ar die ni..
aku tingin

Hanieqha said...

anda di tag. :)

Miss Ran said...

baik akan terjah

deeya said...

tarik jer ibu tuh terus msuk dalam kreta .. kompom dia ikot jer terus . macam ibu aku .. huhu ~

Miss Ran said...

errrk tarik? kejam...hehe ala die tkut kncing tkus la

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers