CORETAN TERBARU NADH

Segmen eera: impian dan harapanku bersama blog

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
KLIK SINI
Aku nak menyokong rakan blogger. Segmen! Lama tak join. Apa impian aku? Aku dah ceritakan kat entry lepas. Sila klik sini untuk baca. Apapun semua keep on blogging. Sentiasa menyebarkan yang baik tu je harapan aku.

4 comments:

aimie amalina said...

ase cm laiinnn je msuk sini..
ehem
bole kite berkenalan
=p

kekekeke

Eera Shera said...

terima kasih bg support kat segmen ni ^__^

hampir sama la matlamat kite. mesti la kite nak ape yang disampaikan tu terkesan kat orang yg membacanye kan..

fRaMe+LenSeS said...

aii tuan tanah. nak kenalan leh? lalalalalala~~ :P

eiqa azra said...

hye!! eiqa follow sini dari segmen yg sama!! jemputla ke blog eiqa.. :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers