CORETAN TERBARU NADH

Restoran Saba' Cyberjaya




Nyummi. Aku pergi makan kat kedai nasi arab. Disebabkan ada orang nak belanja. Ehem* Seperti dalam gambar. Memang penuh. Siap ada yang beratur nak tunggu tempat duduk. Nampak macam sedap.

Menu penuh. Ada nasi, daging, ayam, kambing, kebab, roti arab, sandwich, jus dan minuman pelbagai pilihan dan beberapa dessert. Semua nampak sedap. Tapi kami order sikit memandangkan sepinggan nasi melimpah. Style orang arab makan banyak kan?

Kesimpulannya, semua sedap. Tapi agak mahal. Kami 6 orang 160. Kalau aku kena bayar terus jatuh miskin. Tapi puas hati.

Ps: Dia suka ke?
Published with Blogger-droid v1.7.4

12 comments:

JIJI YU said...

tak kesah la die suke ke tak..aku suke

Faaein Talip Roy said...

perghh.. nasi arab.. sedapnya..

teringat masa kerja dulu..

member pakistan belanja makan nasi arab.. ^^,

Rozuan Ismail said...

wah,g ngan die ke?

Sunah Sakura said...

macam tempat i gi ngan dia, dengan along, dengan sepupu i dulu...ingat tak i pernah cite, masa tu u gi gath alamanda...

Sunah Sakura said...

eh memang tempat ni lah! hahahah

EZAD AMIR said...

Wah gler mahal...
80 bungkus nasi lemak boleh bli kt area rmh aq...

Raisya Haris said...

Sedap tu, memang confirm mahal. Hewhew. ^^'

Eza Boom Boom :) said...

uish, bestnya..kena belanja ekk?? Sedapnyaa...juadah kat dalam gambar tu...Hehe..

kiera'sakura said...

klu akak terus x lalu nak makan.. tgk je pn dh kenyang..hahahaha

Eera Shera said...

tak penah lg rase nasi arab..

sedapnye..meleleh air liur sampai ke lantai..

ahsfantasy24 said...

hehe,
hati2 bila buat order :)

yana-feehily said...

sedapnya..selalu gak makan kt restoran ni tp yg kat setiawangsa la..mmg mahal la tp klu nk bandingkan dgn kedai makanan arab yg lain, ini yg paling murah kot..tax yg mahalnya..service tax 10%, gov tax 6% kot..huk3..tp sedap sgt...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers