CORETAN TERBARU NADH

Tahniah Harimau Malaya



ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Puteri Katek
Menang jugak akhirnya. Tahniah Apek. Dia hero kot malam ni. Aku tengok gol first dan last je dari pasukan kita. Entah kenapa entry pasal Bola. Adakah sumpahan beberapa orang blogger mengena malam ni? Adakah aku terminat bola? Oh tidakkkkk!!!

Ps: Dia mesti gelak kaw-kaw baca ni.

11 comments:

deno said...

Tahniah buat malaysia! deno tak tengok coz berdebar.. suke tengok bile last2 jew... tu pun tadi secara kebetulan bila bukak je tV 3, terus je malaysia sumbat gol tadi... haha... malaysia boleh! :)

Sunah Sakura said...

hahaha

Lelaki Ini said...

tahniah malaysia!

fRaMe+LenSeS said...

bila org x suka bola cita pasai bola. Hihihi

Asyikin said...

hahaha, tgk first and last je ek. hihihih ;p apa-apa pun tahniah Malaysia!

aDisH.sHidA said...

goooooooooooooooooooooooooooooooal...

Nong Andy said...

yeah! mesti morning crew jj & Iyan hit FM ketawa besar pagi ni.. lagu2 m'sia akan berkumandang di chanel indo hehehe... tahniah harimau malaya!

mas saari said...

tak minat pun takpe iffah!
tapi entri ni tetap menunjukkan iffah bangga jadi rakyat Malaysia...heheheee

kiera'sakura said...

perit tekak akak dok jerit dri awl smpi akhir :p

Eera Shera said...

syabas malaysia..

same la dulu tak minat lgsg bola skrg boleh la

aimie amalina said...

kekekeke
terima jelah kak ngah bakal peminat bola
kikiki =p

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers