CORETAN TERBARU NADH

24# Wordless Wednesday

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Buta+Pekak+Bisu=CINTA
atau

Ps: Dia kata cantik.

12 comments:

aimie amalina said...

^___________________^

nak mimpi belog ni la malam ni
nunnite kak ngah!

Nong Andy said...

memang cantik wajah baru ni.. lebih teratur.. senang nak godek entry lama :)

FasiHaH SupiaN said...

no 1

maszull said...

assalamualaikum iffah....wah blog dah bertukar wajah la...cantik2...:)

fiey zara malaiqa said...

sgt betul :)

Eera Shera said...

memang cantik.. suasana pun rasa lain je bila masuk sini..hehe

ps: novel2 DZ best..cer try baca Rindu Belum Berhenti ngan Jauh kau pergi..paling best la

deno said...

wahhh!!! header baru!! blog pun makin cantik!! suke :)

cik aletheea: said...

setuju!!!

kiera'sakura said...

akak suka belog wajah bru nie... seyes.. :D

syakey said...

moga cinta yang datang hanya untukNya ;)

Bella said...

Wah... Cantik... hehe

Kamu kena tag dlm contest :
http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/11/contest-teka-harga-burger.html

Asyikin said...

okay fine, saya buta T____T wuwuwuwu

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers