CORETAN TERBARU NADH

Jom sihat!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Mesti semua mula berasa bosan di rumah. Sebab musim cuti sekolah. Kalau kat pantai timur terperuk je kat rumah sebab hujan. Banjir segala. Aku nak ajar korang tarian mudah. Untuk sihat. Macam aerobik dan poco-poco jugak.

Tarian ni kami buat masa training misi kuruskan badan. Ramai turun berat badan masa tu. Aku taklah sebab tak rajin ke padang. Haha

Cara nak menari korang tengok video. Seksi sangat. Kesian blog aku ni kang. Yang aku ingat masa intro buat marching( betul ke eja ni?) Step 1 start masa dia nyanyi bala chili cha cha tu. Aku tahu macam mana nak menari tapi tak reti ajar korang kalau tak tunjuk. Jadi godek you tube deh?

Sihatkan diri anda walau hanya dalam rumah. *Masih berpeluh sebab try menari tadi sebab nak ingat balik caranya. Selamat sihat kawan-kawan=)

Ps: Dia bola sudah memadai.

11 comments:

kiera'sakura said...

akak pown bukan seorang yang rajin :p

Raisya Haris said...

Senaman? Malas nak bersenam, hikhik. d:

Bidadari Syurga said...

adik... tgk email...

ps: teringat lagu ni kami satu geng buat senam erobik... hahaha best gla... lepas tu terus tak boleh tidur sampai subuh...

Rtp Farra Arisha said...

arisha kekadang rasa malas untuk bersenam..that's the porblem..i will excercise when i feel i've to do it very soon..hehehe.

QasehSuci said...

alamak...malasnya nak bersenam..heheh

Lea Isnawi said...

lagu die best! rasa nak goyang2 je
hehe

zahidah seran said...

tegedik2 dgn dua org budak kecik kat rumah syiok nih..=D

msredcheesecake said...

akak hari2 eksesais uruskan 3+1 budak lelaki kat umah... hheee...

Asyikin said...

ahahaha, lagu dia best ! :)

Eera Shera said...

buat la tutorial..haha

ps: dok kajang kat mana?

aimie amalina said...

kikikikiki
jom bergeeeleeek ah kak ngah

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers