CORETAN TERBARU NADH

Teka-teki 14


Cuba teka harga air dalam gambar. Satu jus epal satu jus tembikai. Siapa betul dan tepat aku review blog dia. Mungkin akan dijadikan watak utama dalam cerita rekaan aku ke? Berminat? Sila meneka ye.

Ps: Air kesukaan dia pun aku tak tahu.
Published with Blogger-droid v1.7.4

22 comments:

Norhartinie Adnan said...

RM2 . :)

Katak Bulat said...

10sen x 10 secawan

Eza Boom Boom :) said...

RM 15.00 untuk dua gelas..Macam mahal sangat je kan??

Cik_Shiqah said...

RM 1.50. haha ;p

mas saari said...

RM2.50 satu!

Ku Azhar said...

rm6 :)

Ku Azhar said...

rm6 utk kedua2 cawan :)

Daddylicious said...

rm3!

Lea Isnawi said...

setiap satu rm1.00. so, rm2 :)

kiera'sakura said...

2 ringgit!!!

al_hakim said...

5 inggit dua2..haha

Eera Shera said...

em satu rm2.50

2 jadi rm5 la

Gen2Merah said...

saya setuju macam Eera Shera.. Sebab mana2 tempat yg saya pegi pun, mostly harga air Jus RM2.50 segelas..

So kedua2nya total RM5.00... yeaahh.. ehe

ijA said...

RM 0.50 UNTUK SECAWAN..ops terbesar tulisan..

Mohamadazhan.com said...

rm4-5...haha

Farhan Hanif said...

satu cawan RM6.50...betul x? hehehe

reenapple said...

RM2.50 setiap satu..=)

Nur Zulaikha said...

RM3.50 utk setiap gelas???

fRaMe+LenSeS said...

satu 3.50, 2 rm7.

Faaein Talip Roy said...

Rm 1.50 satu jus..

dua jus.. jadi Rm. 3.00 lah kan..

makan kat kedai arab.. mesti lagi mahal ni..

Sunah Sakura said...

jus epal RM5.00, jus tembikai RM4.00...so, sila buat cerpen khas untuk i...

Cik Eka said...

Secawan RM 2.50..hihihihi

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers