CORETAN TERBARU NADH

Dari Dapur Seri Iman 55

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Resepi asal dari sini

Malas nak salin balik resepi. Klik je kat sini. Hehe memang sedap. Lembut. Dua kali percubaan buat jadi. Satu lagi rupanya cantik dari yang ni. Malam kelmarin masak terus ngap. Sedap okey. Nak try muffin apa pulak lepas ni?

Aku kini blogger dengan internet. Terima kasih ayah=)

Ps: Dia tak percaya aku masak ni agaknya.

7 comments:

Juliet_iRa~" said...

pewittt..

rajinnya dia..nakkkkkkkk!

Juliet_iRa~" said...

eh chop..

amik pra-sek?

1 kelas ngan ainura ke?huuu

Gen2Merah said...

wahhh bestynya cikgu ni... pandai masak plak tu... ni da kawin ka belum ni... ekekeke

Salam Maal Hijrah 1433H ya

Lea Isnawi said...

wah! nampak sedap!

nak satu

Rtp Farra Arisha said...

i want these!! hehe, it looks marvellous! :)

Saiazuan said...

nyum2.. sedapnye :D

deno said...

nyum2... rajinnye ipah buat... lewat2 nie tetiba rasa lapor la tengok muffin iffah nie... heeee .... best best.. :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers