CORETAN TERBARU NADH

Jawapan teka-teki 14

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan ISLAM
Air di Restoran Saba' Cyberjaya
Nampaknya tak jumpa pemenang yang tepat dan betul. Kedua-dua air ni harganya berbeza. Al-Hakim jawab salah satu betul. Iaitu RM 5 untuk air tembikai. Mahal bukan? Sila percaya. Air apple tak ada orang berjaya jawab. Air tu harganya RM 7. 

Manakala air mangga RM 8. Tempat tu kan mahal. Mestilah airnya pun mahal. Don't judge a book by its cover. Walaupun cawan plastik, air mahal kau tahu. Sebab tulah makan hari tu sampai beratus sekali makan. Korang tak perasan meja air ni sama dengan meja makanan yang aku tayang entry sebelum teka-teki. Kalau tak mesti tekaan korang mengena. Cuma Sunah je perasan.
Menu air di Restoran Saba' Cyberjaya
Percaya sekarang? Aku puas godek gambar ni. Nilah menu air. Bukti harganya sekali. Tahniah yang berusaha gigih mengoogle seperti Sunah. Tapi salah pulak. Tahniah Hakim. Nama anda akan diselitkan dalam cerpen terbaru akan datang. Nantikan kemunculannya. Yang tak berjaya jangan sedih ye=)

Ps: Mana dia pergi ni.

12 comments:

kiera'sakura said...

alaaaaaaaa iffah buat la teka teki drink soft tue msti akak jwb betoi.. hihihihi...

ayokkk die mrajok :p

Paris Lipton said...

mahalnya, cawan pon bg la yg kelas sikit..uuhh

Puan tia said...

haduiii ..dalam xsedar meleleh air liuq tgk air tu..kahkahkahkah

reenapple said...

Ala... salah..=)

Panggil Aku Han said...

mahal nye...err..

Eera Shera said...

alahai..salah pulak..

x dpt jd heroin cerpen yu

haha

Rtp Farra Arisha said...

jusnya sebegitu mahal! but it's okay if we buy it kerna ianya juga kemahuan kita! hehehe.

budak penjara said...

7 hinggit mahalnya.baik aku blander sndri je..haha

Farhan Hanif said...

alaa....xkena plk...saya jwb rm6.50 smlm...beza 50sen je...hahaha

Bidadari Syurga said...

haaaaaaaaaaaaaa jawapan budak penjara superb...

ijA said...

mahal juga....xsangka.

deno said...

alamak!!! dah terlepas la... deno lewat dtg sini, hari nie tak sihat...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers