CORETAN TERBARU NADH

Spontaneous Thursday#16

Aku terfikir kenapa ramai lelaki handsome dan muda patah kaki kat klinik ortopedik semalam.

Ps: Mujur dia tak patah kaki jugak.
Published with Blogger-droid v1.7.4

10 comments:

Eera Shera said...

mat rempit kot..huhu

mas saari said...

tak sayang kaki lah tu..

QasehSuci said...

rasanya soalan dah terjawab...darah muda...

Asyikin said...

hahahahahaha, gelak je pagi2 nie dengar statement tu.

aimie amalina said...

kekekeke
mungkin deme mnggunakan kaki utk tujuan yg sama?
err..ade kene mngena ke
hehehehehe

ZianaRazali said...

eh suda tukar ka?hehe..
kes nak tunjuk eksyen la tuh..

YNA said...

mat rempit lah nih, huhuhu

msg2 tunjuk teror, huhuhu

kiera'sakura said...

Alhamdulilah 'dia' iffah x patah kaki... :)

Oh Oeya said...

Sayang kaki aiii.. ;-)

CikSyazwaniAziz said...

kebetulan jerr tuhhh.. :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers