CORETAN TERBARU NADH

Review Blog Si Dia

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Korang perasan tak? Aku asyik mereview je kan? Tak apalah sekali sekala. Kali ni milik seorang wanita. Ehem lama dah berkecimpung dunia blog ni. Aku lama tahu kewujudan dia. Agak popular berbanding aku. Tapi yang peliknya tak pernah tahu dia perempuan. Ingatkan laki.

Maaf Cik. Saya tak berniat. Haha biasalah manusia. Aku bukan busybody kan? Sila angguk tanda setuju. Kenapa tetiba pilih dia? Al kisahnya aku melawat blog Opah. Biasalah cucu yang baik. Nak tengok neneknya okey ke tak. Sekali nenek dah mekap. Nampak cantik. 

Tertawan hati sampai suruh Cik ni buatkan blog jadi rupa sekarang. Dahlah demand. Teruknya aku. Jadilah ladang pink berkerawang. Sungguh jambu kan? Ramai kata lawa. Tahniah Cik Han. Untuk dia, aku kasi entry ni sebagai hadiah. Baik betul hati dia. Nak tunggu aku buat takkan pernah cantik. Maklumlah orang tak berseni.

Panggil Aku Han
Klik sini
Pssst ada yang kata blog ni kembar dengan Kerana Lily. Kata orang buatkan sama. Mestilah kata kembar. Comel kan kami? Haha

Ps: Dia kata cantik. Jeleslah tu=P

10 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Ini upanya mastermind dia. Hihihi

hazanis said...

=)

sergeant keroro said...

blog alien lagi cantik. puii

cik pulau said...

wewittt..
ai pun terpikir nak ubah design blog gak ni.. ehmmmmm....

QasehSuci said...

hah..dah tau dah pereka belognya...wee..

msredcheesecake said...

Suka la rumah baru dia.. Mabeles....Sweet je..

aimie amalina said...

yay!
kami gembire bile tersama cm kembor
kekekekeke

berkerawang comei jek belog ni
bunge2 pink
hehehehe

Panggil Aku Han said...

heheh...kembar ke...ade beza sidebar die lain2...huhu

deno said...

header yang baru nie mmg cantik! simple but nice! deno jugak tak tukar2... tak pandai la nak tukar2... semoga iffah ceria2 di sana! :)

Faaein Talip Roy said...

ooo.. tu ke yang tukang design nyer.. nice lah.. hebat orang yang rei mendesign ni..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers