CORETAN TERBARU NADH

Macam mana nak buat orang happy?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Bagi aku ada satu cara je buat orang lain happy.


HAPPYKAN DIRI DULU DAN ORANG LAIN AKAN HAPPY TENGOK KITA.


Korang rasa macam mana?
Ps: Dia happy go lucky.

14 comments:

Eera Shera said...

setuju..kalo kita nampak muram, moody, masam...org tgk pun x suka..org pandang negatif ade la

Ku Azhar said...

btl2!! stuju!..dlm penulisan entry pn sm..kalau kita emo..kwn2 smua emo..kih3

zahidah seran said...

so true.
aura yang baik beri kesan yang baik kat sekeliling juga...

JIJI YU said...

cintai mereka lebih dr mereka cintakan kamu

K O R I E said...

tp kdg2 kita xboleh slindung yg diri kta tgh sedih kn..

deno said...

setuju!!!!!!!!!!!!! :)

Sunah Sakura said...

macam mana nak hepikan diri ye?

Eza Boom Boom :) said...

betul-betul!!! Hehehe. Bila kita dah happy baru la orang lain pun join sekaki, tumpang hepi sekali. Senyum sokmo! :D

tamlegend said...

owh...mcm mane kita nak hepikan diri sendiri tu kalo takde org lain nak hepikan kita???

Nong Andy said...

Bila aku buat org yang aku sayangi happy.. aku akan jadi merasa sangat happy!

*cth: belikan hadiah kat anak buah yg jarang-jarang dpt hadiah dar mak bapak dia.. wah! gumbiranya aku bila tgk dia teruja dan happy!

Cik Pulau said...

ai kalau tensen sume orang tgur sebab muka masam macam cuka..
lalala~

kiera'sakura said...

setuju bebeno... :D

aimie amalina said...

emm
opah ase bettoll
walau pon opah suke epikan org lain dulu
hehehehe

Asyikin said...

agree ! kta rasa happy bila tgk org lain happy sebab kita

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers