CORETAN TERBARU NADH

Cinta dalam diam...akhirnya!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
video
Percubaan membuat video. Korang jangan gelak. Aku amatur wakaka. Takat moviemaker. Mana nak dibanggakan pun. Cuma teringin nak buat dari tahun lepas. Huaaa sadis betul aku kan?

Ps: Tunggu video dia pulak.

18 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

tgh memerhati...

Niena Pengembara Ilahi said...

sedih....


tp bijak mengatur gambar tu :)

Nur Zulaikha said...

nak nangis dengar lagu tu..sob3

Sunah Sakura said...

you buat i rasa nak buat gak! erk!

fRaMe+LenSeS said...

jiran selalu hasil menda yang terbaekkk.. miahahahahaa.. ni wat ai rasa bangga ni. :D

kiera'sakura said...

sedih...huhuhuhuuhu

Ku Azhar said...

knp ku xleh load T_T..an error occured..please try again later T_T

Paris Lipton said...

ok la stater, lame2 pro..ni lagu sonata eh? wuaaaaaaaaaaa

sea_lavender said...

menarik2 cm kena pd diri je~~

Ku Azhar said...

br blh tgk :) sedih je T_T

JIJI YU said...

ok le tu..dari aku yg tak reti apa pon

deno said...

sedihnyeee.... pandai la ifah buat, sampai tersentuh deno.. isk2.. T_T

Halimatun Sa'adiah said...

pnah wat video jiweng2 dulu...

Nong Andy said...

aku pun teringin nak buat.. kononnya.. hehehe! tapi mcm mana nak buat?

Eera Shera said...

isy..mata masuk habuk..

terbaik la!!

FasiHaH SupiaN said...

wahh kemain lagi diaaa hehe

Naniey TJ said...

u make me cry ipah...... sad movies...

aimie amalina said...

huk3
opah x dpt nk tgk
nnti line elok br nak tgk balik
wuwuwu

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers