CORETAN TERBARU NADH

Sakan bercinta

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Kalau seribu manusia bercakap tentang cinta tak semestinya seribu orang itu sedang bercinta atau dilamun cinta. (Iffah Afeefah, 2011)

Ps: Dia memang sakan bercinta.

12 comments:

fRaMe+LenSeS said...

sapa dia tu ae? hihihi.

Faaein Talip Roy said...

wah... perihal cinta.. memang tak leh lari dari blog ni kan.. hehehe..

sesiapa saja bisa mengatakan tentang cinta..

kiera'sakura said...

cinta itu tak perlu diklomplekskan :)

zaujah incik zayrie said...

betul la iffah.mereka ingat kita ckp psl diri kita je ke kat blog ni ye?pelik

Eza Boom Boom :) said...

Hm, tak tau perasaan bercinta tu macam mana..Masih tercari-cari..Seseorang yang tengah in-relationship, tak semestinya merasakan sebuah cinta itu. chewahh~

Cik Pulau said...

betol.....

jude razali said...

tak semua yg ditulis menunjukkan kondisi diri.

Eera Shera said...

tu la kan..cinta milik semua manusia..

dan becinta tak kira la ngan sape..

nor atikah amir said...

cinta pada Allah memang mengasyikkan dan sentiasa berbalas.

Raisya Haris said...

Setuju (:

budak penjara said...

dia tu kamu la kn??haha

Farhan Hanif said...

wah...nice quotes...nak pinjam...hahaha

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers