CORETAN TERBARU NADH

25# Wordless Wednesday


Ps: Dia tak suka.
Published with Blogger-droid v1.7.4

10 comments:

JIJI YU said...

die tak suke menunggu ke

Lea Isnawi said...

lama nya nak kena tunggu

kiera'sakura said...

die x ske menunggu? msti die nak memiliki cpt kan? :D

mas saari said...

mesti lama menunggu kan? sure boring punya!

cik pulau said...

25 lagi tu...
xramai pun..
hahhaha

syakey said...

sapa suka tunggu lama2 XD

Oh Oeya said...

Hah! Kira sorang 5 minit dptkan service.. ermmm.. mau 2 jam baru sampai turn.. Sempat sampai Melaka dari Johor erkkk!

aimie amalina said...

huwaaaaa
dh abis jmp doc ke ni
cian dieee..

Faaein Talip Roy said...

errr..jenuh jugak nak menunggu tu..

Asyikin said...

36 orang lagi, sempat g main banana boat kat pd. huhu

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers