CORETAN TERBARU NADH

Bukan senang nak jadi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Jadi apa? Jadi kawan. Ya bukan senang. Lagi-lagi bila kawan dengan lelaki. Ramai kata akan berakhir menjadi pakwe makwe takpun jadi orang tengah. Takpun boleh jadi gaduh.

Susah sebenarnya nak jadi teman tapi mesra. Tapi itulah terbaik. Kang couple dikatanya haram. Kawan orang tak percaya. Bila kita doakan dia jodoh kita. Nanti orang kata entah-entah kau tepuk sebelah tangan.

Jadi nak buat apa? 

Doa banyak-banyak. Sesiapa yang tak ada jodoh lagi boleh pergi website cari jodoh. Ada ramai join rupanya. Aku ingat tak laku. Kira macam berkenalan dengan cara islamiah.

Kan bagus? Seronok ke ada teman tapi mesra? Tepuk dada tanya iman. Berkasih untuk nikah. Itulah yang terbaik. 

PS: Calon tak ada lagi. Siapa nak mengorat? Cis iklan diri sendiri. Aku percaya jodoh=)

7 comments:

shiema sufian said...

yea. setuju. bukan senang untuk jadi yang terbaik.

JIJI YU said...

haha..idea sape ni..ehhe..

mas saari said...

tak lama lagi dapatlah calon tu...hehehehe

cik pulau said...

hahahaha...
nak tergelak ni..
takpe.. jodoh belum jumpa lagi tu..
nanti2 jumpa la tu.. kan??

err.. tolong carikan tuk cik pulau sekali yer.. hahaha

Sunah Mohammad said...

halaqah.net... sila jenguk... sekian. :p

sesegar said...

woww,ramai ke yg join,baru rau ni miss ran :)

fRaMe+LenSeS said...

wowww.. hihihi. dasat2.. :P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers