CORETAN TERBARU NADH

SAYA BLOGGER GADIS MELAYU

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Klik untuk mengaku anda gadis Melayu

Siapa rasa dia gadis dan berbangsa Melayu. Baik join. Yang lelaki gigit jari jelah=P Aku tag semua blogger gadis dan Melayu. Yang baca ke tak baca ke kena join jugak.

7 comments:

Muslimah Optimis said...

saya juga gadis melayu.. :D

cik pulau said...

harusla joinn.^^,

-✿Ayu✿- said...

accepted! thanks sgt sudi join!

Jer ... said...

sedang gigit jari*

JIJI YU said...

aku tak gigit pe2 pon

fRaMe+LenSeS said...

alamak.. ai nak join camna ni? :P huu.. kejam.. ni tak adil ni.. :P

Cik Aya said...

dr segmen sama follow sekalik jemput singgah

http://skyjuiceforever.blogspot.com/2011/12/segmen-blogger-gadis-melayu.html

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers