CORETAN TERBARU NADH

Boikot Astro

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Kami bantah
Mahal! Nak tengok MaharajaLawak baru langgan Mustika. Sekarang nak suruh beli Astro Beyond pulak. Nak naikkan harga lagi. Masaklah duit asyik nak bayar astro je. Ingat kami kaya sangat ke?

Saya bantah kenaikan harga!!! Boikot kalau nak naikkan jugak. Kami akan tamatkan perkhidmatan!

9 comments:

AdyBudika said...

boikot!!!!!

sergeant keroro said...

boikot, maharaja lawak boleh tengok kat youtube!!

haha :P

Acik said...

alaaa ... baru berkira2 nak amik beyond ni!

Sunah Sakura said...

youtube saje lahh..hahaha

safwanmahzin said...

hehehhehe boikot2..=)

mas saari said...

kalau mahal sampai cecah rm200 akak boikot!

nadzli azlan said...

boikotttttttt ! <-- mmg takdak astro kt umah ! NGAHAHAH ! :p

cik pulau said...

dah lama boikot...

tak pernah ada astro..
nak tengok bola g umah makcik..
sebelah umah je.. jimatt...

lalala~

NasZ said...

salam kenal..

jom join..

SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers