CORETAN TERBARU NADH

Happy Blogwalking

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Google
Hari ni aku walking tapi bukan kat dunia maya. Jadi kepada semua. Happy blogwalking. Member aku nak survey Ipad 2 okey. Untung ada pakwe dah kerja.

Serius aku gila duit sekarang. Tak. Normalkan diri sendiri. Duit bukan segalanya. Tapi segalanya perlukan duit=P

Entry autopublish. Takut ada yang rindu=P

11 comments:

Chegu Zubir said...

hepi blogwalking

jom sertai
Komen Entry dan Dapat Ganjaran

Sunah Sakura said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ takde kat sini rupanya!!!! hahahah~ selamat jalan2~

K O R I E said...

sya rindu^^. huhu

sergeant keroro said...

weeee~~ <3

Miss Yaty said...

hepy blogging..hihi...festime dtg sini...salam kenal ^__^

farahin nasir said...

duittttt.. duittttt.. nak duitttt.. gile jugak sbnarnyer nih.. :)

JOM TENGOK AKSI GELEK-GELEK

mas saari said...

akak sempat bw sini...
baru sampai kampung ni!

JIJI YU said...

haha bajet le tuuu

~syue~ said...

yeah, segalanya perlukan duit..huhu

untungnya dpt ipad~~~~ T__T

efa nur said...

gila duit lagi bagus dari gila bayang..wakakakaa :D

fRaMe+LenSeS said...

wahh untungnya.. nak jugak. gepren macam tu.. wujud tak? lalalalala~~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers