CORETAN TERBARU NADH

BILA SI ANAK BERBLOG.. SI AYAH dan IBU ?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Santai Bersama BEN ASHAARI
klik gambar ni
Ceritakan bagaimana anda membahagikan masa dengan belajar ,membantu kedua ibubapa dan berblog:

Senang je. Yang penting bila berblog jangan nak 24 jam menghadap laptop. Kalau ibu panggil buat kerja buatlah. Lagipun bila study jauh dari keluarga jadi memang tak ada masalah. Study belah pagi. Petang dan malam untuk blog. Ibu ayah tak kisah. Kadang diorang baca blog jugak. Siap suruh buat duit dengan berblog. Sebab dia suka baca cerpen yang aku karang. Malunya =O

Macam mana anda terangkan minat anda itu serta tunjukkan bukti bahawa berblog tu berbaloi ?:

Beritahu diorang blogger yang popular yang berjaya buktikan blog bukan sia-sia. Dulu diorang bantah jugak. Suruh buat bisnes je kat blog ni. Terang baik-baik sampai diorang malas nak campur. Diorang pun suka dari asyik keluar merayap je=P

10 comments:

BeloG MTT said...

yeayyy memang berbaloi baloi knknkn? =.=

Eera Shera said...

ok la tu family dah support kan

JIJI YU said...

tak sumernye berbaloi..

SiBudakKurus said...

Hye..bac pendapat anda..betul-betul..kalau nak 24jam..duduk sorang2 je lah..:-) jom baca pendapat saya pula disini
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/bila-si-anak-berblog-si-ayah-dan-ibu.html

Sunah Sakura said...

wahhhhhhhhh~ best, best~ nanti malam baru join... hehehehe..

Alya Esprézzo said...

heeeeeeeeee..terjah!! happy blogging :)

G3-lina said...

oit.. cum ta aci je.. belajar pagi.. blog ptg dan malam.. berat sebelah ni~ haha~ kidding je.. saja na terjah sini~

khunsuriyatit said...

bila selalu sngt updated blog...laki selalu jeling2...dalam maksudnya...uhuk..uhuk

nur said...

kena pandai- pandai sendiri la kan..

aizamia3 said...

cara lebih kurang sama.. selagi ada masa terluang nak hadap je lappy.. ;)-[--

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers