CORETAN TERBARU NADH

Sakit lagi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Hari ni tak baik-baik jugak. Tak puasa pun hari ni. Sakitnya. Ya Allah. Nak bukak laptop pun malas sebenarnya. Tapi sebab ada kerja kena jugak bukak. Serius tak tahan.

Nak kata kembung perut takkan tak baik-baik. Rasa tegang dan sakit. Gastrik macam mana pulak rasanya? Takkan sebab makan buah pala kot. Peluh menahan sakit weh.

Doktor! Please...

Blog akan terbiar beberapa hari mungkin. Aku kesakitan=(

7 comments:

JIJI YU said...

syafakillah

mas saari said...

pergilah jumpa doktor amik ubat! jangan biarkan nanti bahaya...

takpe, rilek jap dari berblog..kesihatan lebih penting!

moga iffah cepat sembuh ok..

Jer ... said...

semoge cepat sembuh :)

Sunah Sakura said...

syafakillah.... ce baca selawat syifak banyak2 n sapu kat perut... :)

sergeant keroro said...

pergi la jumpa doktor, huhu.

semoga cepat sembuh :)

Jer ... said...

jom masuk bloglist baru jerza . untuk kawan-kawan yang rajin komen :D

fRaMe+LenSeS said...

jiran p la check kat klinik tu..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers