CORETAN TERBARU NADH

Spontaneous Thursday #1

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Aku pernah menari kat Mydin Bazaar depan kawan aku ala-ala Cikgu Shida tanpa aku sedari ada mamak sedang gelakkan aku!

5 comments:

NasZ said...

tak dapat bayangkan macam mana mamak tu gelak..hahaha...

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

fRaMe+LenSeS said...

nak join mamak tu.. :)

JIJI YU said...

aku tgh bayang kan ko berjoget..

Jer ... said...

owh ... tak dapat dibayangkan .
Spontaneous Thursday pulak dah ? haha

Syazwan said...

hahhaha..
kelakar plak kalo dok imagine..
*senyum kesorangan *

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers