CORETAN TERBARU NADH

My Hero

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Tiga generasi. Hujung tu atuk aku. Tengah tu Razan adik aku. Yang putih ni ayah aku. Aku pelik kenapa aku tak ikut muka ayah aku. Kalau tak Chinese look.

Yang penting dua-dua garang masa muda. Masa tua je penyayang. Memang tak garang. Asyik gelak je. Suka. Tapi nenek. Garang je. Asyik marah dalam bahasa dia. Gue enggak paham dong!

Cuba cakap handsome tak ayah aku? 

6 comments:

Sunah Sakura said...

ye ke tak ikut muke ayah? cam ada sikit2..

JIJI YU said...

ahaha..weh ko nak tau tak..ayah aku pon camtu..tapi sekani bukan maen geng ngn aku

sergeant keroro said...

hensem!!

selamat hari bapa :)

mas saari said...

alah iffah tak ikut muka takpe janji iffah tetap anak ayah kan? hehehee

Syazwan said...

handsomenya..
abah saya handsome juga..;)

Amni said...

muka kamu macam mak kot.. hiks..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers