CORETAN TERBARU NADH

Rutin isnin sampai jumaat

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Pagi perhimpunan.
Kelas.
Kelas.
Rehat.
Kelas.
Kelas.
Balik.
Panjat tingkat tiga yang tinggi.
Baring kepenatan. 
Online.
Baring.
Tidur mungkin.

Tu rutin. Kalau jadi keluar. 
Pergi bank daftar Maybank2u. Bayar Asnb.
Beli buku novel aci tak?
Member nak order Ipad kat sini.

Balik.
Seronok ada kereta sebenarnya. Minyak je tak seronok=P

10 comments:

mas saari said...

setiap hari kita ada rutin yang sama kan? samalah cam akak..

Bila Ku Kata Cinta... said...

rutin si cekgu..ye tak?? hehe...lelame boring jgak kan? terasa cam nak.....wat bnda len plak

sergeant keroro said...

pakai gas pon boleh :P

fRaMe+LenSeS said...

aktifnya jiran Nadh ni.. wah3..

Sue said...

salam iffah...
mmmmmm rutin ni, pelajar ke mengajar
:)

Jer ... said...

Tak habis lagi demam Ipad -_-

kokser kokdam said...

haha.. stuju stetmen last..

sonot ade kete.. minyak nye yg x sonot..

saiazuan said...

perghhh.. timetable full.. :D


latest work
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

Hans said...

hahahaha
perhimpunan membosankan
:-)

Lirik Lagu Beribu Sesalan - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

Sunah Sakura said...

kan...best ade kete n tau bawak kete..tak yah susahkan orang lain... T_T

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers