CORETAN TERBARU NADH

Insyaallah

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Saja pilih Najwa Latif. Bila lagi nak support retis melayu?

Kalau korang buntu, sakit hati, putus asa. Dengar lagu ni. Tenangkan hati semula. Jangan ingat aku layan rock kapak je=P

INSYAALLAH ada jalan nya...

4 comments:

s u a r a h e a R t y said...

:) najwa ada bakat. . .insyaAllah ~

sergeant keroro said...

=)

JIJI YU said...

dah jadi retiss dah ko sekang yee

emeera asnary said...

yay !!! najwalatif !! i Like =)

nyh, kite tag kamu...

http://emysk8tergurl.blogspot.com/2011/06/contest-saya-sayang-family-saya.html

jom join !

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers