CORETAN TERBARU NADH

Si dia istimewa

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sungguh istimewa di mata aku. Setiap kali aku melawat blog dia. Aku rasa seperti berada di alam lain. Seronok membaca. Tiap kata-kata membuat aku terpegun. Siapakah dia? Berapa umurnya? Semua berlegar di minda aku kala ini.

Semakin hari semakin rajin kami berbalas komen dan kunjungan. Sungguh aku dah terjatuh hati dengan blognya. Tuan? Ini rahsia kami. Tapi dia selalu meninggalkan komen yang bisa membuat orang mentafsir sesuatu yang lain. Bukan aku. Kerana aku memahami maksud tersiratnya.

Cuma gusar. Bimbang disalah ertikan kata-katanya. Aku turut terkesan. Kami berbeza mungkin. Tapi tetap ada persamaan. Blognya menjadi pujaan hatiku kala ini. Dialah hero malaya. Bukan semua berbakat seperti dia. Bila baca blognya seperti kita mengenali diri empunya blog.

Sungguh berkarisma. Wajarkah aku memujinya melambung begini. Tanpa dipaksa tangan aku mengelik undi untuknya tiap hari. Kamu semua mungkin tak tahu siapa dia. Dialah jejaka mungkin muda dari aku tapi cita-citanya besar. Dia buat aku bermotivasi semula.

Entahlah. Aku pun malu bila kamu semua membaca luahan hati terhadap si dia yang istimewa. Siapa dia? Pasti sudah agak? Mungkin tekaan kamu salah. Aku saja yang tahu. Bolehkah begitu? Seksa meneka siapa gerangannya jejaka menambat hati kecil aku?

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tak lain tak bukan si kecil alien. Sarjan Keroro. Memang bila masuk blog dia aku rasa lain sebabnya blog penuh alien. Macam alam yang lain korang tahu? Hahaha serius geli taip entry jiwang. Si senget ni ada persamaan iaitu menabung syiling. Ini adalah blog review. Jangan salah sangka pulak. Haha budak ni suka tinggalkan komen. Jadi ni penghargaan pada dia. Korang masuk blog dia. Baca dan undi dia okey. Seronok review blog orang macam ni. Blog ni best bro! Serius tak tipu=P

7 comments:

sergeant keroro said...

hehe, thanks!

ini memang best bro! XD

sape senget? :P

NadiRah said...

KATAK!!!!!!!
huhuhu...
ITIK bila lak???
lalalala~

Sunah Sakura said...

ahahahhahahha! belum ke bawah lagi da agak da diaaaaaaaaaaaaaa!!!!

ghab van hal said...

suke gak pegi blog sergeant keroro..

FasiHaH SupiaN said...

nak pi kenai ngan dia...

Benrauf said...

sargeant keroro bukan duduk jepon ke? dia paham ke cakap melayu? hehe. nanti aku jenguk blog dia.

bersama kak Es said...

nak pi lekat kat situ jugak lah hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers