CORETAN TERBARU NADH

Be Happy

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Entry ni kesinambungan entry pagi tadi. Jadi be happy ye kawan-kawan. Di KL. Entry hari ni autopublish. Ipad 2 punya pasal.
Be Happy by Alephunky : DeviantArt

7 comments:

sergeant keroro said...

ipad 2, hehe XD

JIJI YU said...

waaa selamat beli aipad le ye

saiazuan said...

dont worry, b happy :)

list list movie yang mcm best bulan july depan http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

Sunah Sakura said...

ouhhhh...tak habis lagi carik iPad 2 tu? hehehe

Atiqah Sa'ahiry said...

sampai ke KL cri ipad2..kita pun nak ipad2..haha..tapi xpelah..g LOWYATT je trus..

Jer ... said...

yea ipad2 baru :D

shiema sufian said...

be happy don't worry :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers