CORETAN TERBARU NADH

5 sebab kenapa BW failed?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

1. Berat:
Blog anda sangat berat. Yelah nak loading bertahun-tahun. Padahal nak melawat balik. Tanda penghargaan. Tapi Link yang kat atas blog tu memenuhi web. Belum loading habis. Masyallah! Banyak betul. Berat-berat mata memandang berat lagi orang menanti!

2. Penulisan:
"Ko uat per tu? kitew tengah tengok tibi citew kartun. ko skew tak itew mesyej niey."
"Gewdik giler pompuan tue kan? diyer ingat diyer bagus larh tue. Selalu uat macam diyer sangat feymesss"What the fun? Korang ni matured ke tak ni? Aiyo tolonglah perindah bahasa. Identiti kita sendiri kan? Takkan nak terikut-ikut kanak-kanaknya gaya? Serius MENYAMPAH!

3. Widget:
Oh ni lagi satu kelemahan yang aku tak gemar langsung. Macam-macam benda ada dalam blog tu sampai tak nampak mana dia punya entry. Sangat serabut. Widget tak penting tak payahlah letak. Buat berat je. Umpama lemak terkumpul dalam badan.

4. Kita dah follow awak, please follow kita:
Oh My ALLAH! Tak rasa nak follow balik. Serius. Aku tahu aku jahat. Tak sedar dek untung. Orang dah follow tu hargailah. Tapi kalau dah suruh hati rasa malas je nak follow. Minta maaf banyak-banyak. Kalau follow tapi tak baca tak guna jugak. Aku suka ramai follower yang membaca!

5. Komen:
Ini9 hal yang aku banyak kali tegur. Aku bukan nak tunjuk pandai. Tapi sebagai pembaca kenalah suarakan pendapat. Bagi yang ditegur minta maaf banyak-banyak tak niat pun nak sakitkan hati anda-anda! Suruh orang komen tapi pergi letak verify word. Susahlah macam ni. Penatlah kena taip banyak-banyak. Lagi satu buatlah pop up window supaya senang orang nak komen. Tak payah tunggu lama-lama buat orang tawar hati nak datang blog anda balik.

ps: Kritikan membina. Bukan mengutuk bukan mengeji. Hanya ingin berkongsi rasa sebagai pembaca!

Post by,
Miss Ran 

4 comments:

! Encik Nakal ! said...

yeahhh~~nakai setuju

Miss Ran said...

setuju ngn papa shincot

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

ermm ye jgk..
xnk la letak verify words da..
newbie

Miss Ran said...

@myra ye dek..mmg payah ada...takpe sy pon br balja.hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers