CORETAN TERBARU NADH

Cinta ialah

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Benda ni aku da karang lama dah. Sejak masuk contest, tapi tetiba aku nak join contest FB. Jadi terbentuklah dalam bentuk gambar. Ni aku nak tunjuk kat korang yang mana belum baca!

Hak cipta terpelihara!
Jom klik like untuk gambar ni FB. Silalah klik2 kalau nampak gambar ni. Baru join tadi. Eh bukan paksa. Kalau suka klik la ye!


Post by,
Miss Ran 

2 comments:

Tasha said...

miss ran.... cinta ni macam-macam kan?

Miss Ran said...

btl..tplang kat kite nk takrifkn cmne

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers