CORETAN TERBARU NADH

Follower terpilih kali kedua!!!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Bangga dengan pencapaian sendiri.

Siapa kenal awek ini???
Kenal ke dengan awek itu? Aku frust ni. Follower yang ke 150 tak boleh dijejak. Kenapa tak show link anda. Macam mana nak follow back.

Wanted budak ini. Sila tinggalkan link anda. Entry ni khas untuk anda. Terima kasih sudi follow blog aku. Walau apapun. Tahniah anda follower terpilih. Aku tunggu 1500 pulak. Agak-agak munasabah tak? Wakaka berangan la ko!!!

Post by,
Miss Ran 

7 comments:

farasakura said...

hehehe fara xnk promote ?? main-main je...

Budak Matematik said...

hai mr ran.. hee.. here i am. tenkiu yeah :))

Miss Ran said...

@fara hehe bkn anda da femes ke???

@budak math yabedabeduuuuu anda terpilih..suka tak? nak follow anda balik...sme2 kite bergiat dlm dunia blog yeahhhh

Budak Matematik said...

suke sgt entri ni tau.. once again tenkiu. yeah!

Miss Ran said...

i miss ran bkn mr..i bkn lelaki hehe

okeh2 sy tau anda teruja so am i..haha kami teruja!!!

anda repost entry sy ke? ktne

Budak Matematik said...

sorry if im mistaken. hee.. erm i share ur post kat fb :) hee.. pasal i tgk kat fb skunk ni bnyk gmbr dak2 pompuan xpki tudung seksi plus seksa. thx!

Miss Ran said...

takde la..wtpe nk mara..cume tanye hehe...juz kepastian...seronok ade y bace n nk shre tengsss

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers