CORETAN TERBARU NADH

Sepetang bersama si dia

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Dah-dah jangan fikir lain ye. Ni baru balik dari pergi makan sup tulang. Apa kan dayaku untuk habiskan sup itu, gigi tersangat sakit. Tak larat nak makan. Gelak pun tak henti. Jadi tumpuan melencong ke lain. Tak termakan jawabnya. Siapa si dia itu???

Jeng jeng jeng...My beloved ex roommate. My bee. Kah kah kah. Mesti kalau minah tu baca kembang secawan. Aku lama tak hang out dengan si senget tu. Balik hostel pergi lepak bilik dia. Suka hati melayan kerenah kembarku itu. Kalau korang nak kenal dengan dia pergi tengok entry contest showing love atau sahabat saya comel. Dialah orangnya.

Tadi tengok seronok-seronok bercerita adalah hamba Allah yang agak kertu eh kejam sangat dengarnya. Yang agak dewasa. Asyik pandang-pandang ke arah kami yang berdua gelak sakan. Kalau sekali dua maybe aku perasan or syok sendiri. Tapi dah nak balik asyik pandang-pandang buat aku jadi tak senang duduk. Yalah dahlah duduk jauh dari keluarga. Ceh macam jauh sangat. Tapi aku seram je. Nak buat-buat tak nampak tapi rasa annoying!!!

Aku cepat-cepat nak blah. Serius takut. Aku pemalu. Serius!!! Jangan pandang aku begitu. Rasa nak tampal je kat dahi.Hehe Aku gadis berbasikal. Kereta pun tak ada. Janganlah pandang. Jangan pandang-pandang, jangan tenok-tengok. Buat aku seram betambah gerun (try nyanyi ikut lagu Kalau berpacaran) Sebab utama kenapa aku tak pergi gathering. Kalau ada gathering aku fikir beribu kali. Bukan sombong. Cuma pemalu tak tentu pasal. Jom bersolat! Papai =)

4 comments:

Tasha said...

funnya duk hang out ngan kawan.... I dah lama tak hangout ngan kawan mcm tu. i'm lonely sngt

Miss Ran said...

sian nye awk..mne kwn2 lain?
duk mne skng

E.d.Y said...

dah lama tak lepak2 dengan kawan2 lama

Miss Ran said...

adakah entry ini mngundang sayu kpd pmbce..sedih lak saye tgk komen2 anda

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers