CORETAN TERBARU NADH

Aku, Dia dan Vintage contest!


ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Oke klik ramai-ramai!
Saya tak reti sangat nak edit gambar ni. Guna phoscape aje! Bergambar pun tak reti. Bukan apa tak reti duduk diam. Haha Oke tak kelakar!

Tagged:
http://desaituindah.blogspot.com/
http://payongemox.blogspot.com/
http://akubutaseni.blogspot.com/

Post by,
Miss Ran 

7 comments:

Tasha said...

good luck yer

Miss Ran said...

tengs ye..tak bsn ke tgk org sme y updte entry???hehe

JIJI YU said...

gambar kereta kekure tu mmbuatkan aku rasen ak beli kereta esok..

JIJI YU said...

aku berkenan kot kat kereta kekure tu..

Miss Ran said...

@JIJI mmg sgt suka a tuh..siap p komen due kali..sile beli kalo mampu hahaha

kamarukom said...

tenkiu join ye misRan!
nice pic :) gudlak tau ^^
btw dh follow kamu blk ;)

Miss Ran said...

okey..mekasih polo back hehe mintak2 mng kah3

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers