CORETAN TERBARU NADH

Pemenang teka pantas dan betul

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Amboi. Cepat betul beliau meneka. Terkejut aku. Nampaknya dalam 6 tekaan hanya dua je jawab betul. Tapi sebab beliau tangkas, cepat serta pantas. Maka aku pilih beliau jelah. Kalau orang yang sangat mengikuti blog aku dan dia akan senang teka.

Sebab apa? Sebab kami rapat. Yang pasti "dia" yang dimaksudkan bukan aku. Bukan Irine blogger ngetop tu. Bukan juga seorang lelaki. Ehem dapat agak? Orang yang berjaya teka ni sangat suka bunga import. Nama blog pun ada nama bunga itu. Blog hitam pink ada polka dot.

Siapa beliau ni? Beliau yang terpantas dan betul tekaannya ialah Miss Sunah Mohamad aka Sunah Sakura. Kawan mayaliti aku. Terima kasih you. Pandai teka. Haha ramai salah. Maaf. Sunah teka dengan betul dan siap nama penuh "dia' lagi. Malas review sebab dia ni dah popular. Haha =P

Selain jawapan Sunah, Jiji pun betul. Cuma lambat sikit. Nampak sangat dua orang ni rajin baca blog kerana Bakung tu. Eh bukan Kerana Lily. Ya, dialah yang di maksudkan. Bunga Bakung dan Bunga Lily adalah sama. Opah mimito entry yang ini untuk kamu =)

Ps: Siapa nak teka siapa dia ni?

6 comments:

maszull said...

assalamualaikum iffah...salah teka lagi...heheheh....

Kerana Lily kamu suka marshmallow rupanya yer...:)

Sunah Sakura mmg blogger yg best...:)

Sunah Sakura said...

hari tu nampak dia post pasal wanita ibarat marshmallow tu..hahaha~

alaaa...nape tak review bagi best?? jiji tu tiru okehh...

cepat sambung paparazzi!!!

cik pulau said...

ai dah termiss teka teki ni. hahaha

kiera'sakura said...

akak xske marshmallow, x puas mkn..hihihi

aimie amalina said...

wahhhh
alo..rugi x bace ni semlm
untung2
teka diri sendiri

kakakakaka
weeeeee.. =p
jap nak p tgk!

fRaMe+LenSeS said...

belog tu comei.. :D suka jugak..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers