CORETAN TERBARU NADH

Senang & Menang with Puteri Katek!!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

klik untuk join
Senang sangat! Minat masak? I like masak memasak!

Memandangkan dia tak cakap nak resepi apa jadi aku bagi resepi mudah dan selalu di makan di waktu pagi!
KLIK-KLIK Mihun Goreng Hitam Putih versi MR untuk resepinya.

Nak resepi lain klik kat label ini. Macam-macam ada! Tapi yang simple jelah!

Dapat daripada: sunah

Tagged:::

Post by,
Miss Ran 

2 comments:

putERi-kAtEk said...

hahaha.....bihun hitam putih...suka2...!!!!

thanks ye join contest!!!

Miss Ran said...

HEHE
tatau nk letak name pe hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers