CORETAN TERBARU NADH

22# Wordless Wednesday

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ps: Dia tak tahu minat aku ni.

10 comments:

JIJI YU said...

haaa hentah mana satu minat engko

Faaein Talip Roy said...

novel lah tu.. plus dengan baju baby.. kan..kan.. ^^

Aretikz said...

Yang penting.. pink kaler.. hehe..

FasiHaH SupiaN said...

kite pun da ade ASST hehe

Nong Andy said...

ini blog ke dua yg aku nampak novel tu. ASST? emn.. rasa mcm nak order pula :)

aimie amalina said...

weeeeeeeeeeeeeeeeeee
sukeee semuaaanyaaa!

Cik Tetra said...

novel?? sy pon minat bace novel! best kan.. ;)

maszull said...

assalamualaikum iffah...wah gi shopping yer semua adakn...:)

Addin said...

hanbag tu chantek . tehee ! :D

fRaMe+LenSeS said...

fuyyooooo.. AWAK SUKA SAYA TAK? aahahahaha.

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers