CORETAN TERBARU NADH

Mutiara kata edisi pujuk

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Adoi aku dah rasa blog aku ni blog kaunselor untuk orang bercinta je. Ingat aku ni siapa? Sengal je keyword yang ada ni. Dah biar aku buat entri pasal ni. Ni mesti kes lelaki nak pujuk perempuan.

Sebenarnya bagi aku mutiara kata sebenar ialah I'm sorry. Memang salah saya. (Nada ikhlas). Orang perempuan taklah rumit seperti korang sangka. Tengok mak korang? Kalau faham mak, senanglah faham perempuan. Dah kata kaum sejenis kan?

Bila korang tahu korang salah dan korang mintak maaf dengan tulus ikhlas rasanya secara langsung perempuan tu dah baik dari rajuknya. Tak payah bunga ke coklat ke. Cukup dengan mutiara kata. Orang kata kalau nak bagi kita terima je. Tapi kalau bagi hadiah tapi hati tak ikhlas tak seronok jugak.

Apapun belajar dari sekarang. Dengar cikgu nasihat ni. Mutiara kata untuk memujuk ialah saya minta maaf. Kata kuncinya hati kena ikhlas. Huhu selamat mencuba. Kalau tak berjaya perempuan tu sah hati sekeras kerikil =P

Ps: Dia pun kena tahu ni.

10 comments:

aimie amalina said...

kikiki
bebebeeeeetooolll cikgu cecinta!


boleh nmpak owg ikhlas ke x =)

Lea Isnawi said...

im sorri, i love u

auuuuww

Oh Oeya said...

Betul sayanggg :)

Sunah Sakura said...

i setuju

Cik Bambam said...

agreed!!

iffah dan emel details dah? :)

Aien Not Alien said...

maafkan saya dah lama tak kesini...hihihi

saya cello191 said...

maaf.
besar maknanya tu..^^

Faaein Talip Roy said...

waaa... baik2.. yang penting hati mau ikhlas kan cikgu.. ^^,

Nong Andy said...

setuju.. sangat!

fRaMe+LenSeS said...

kalau da mtk maaf pn mengada. ucap. "tata, agak awk dah ok, awak mai la cari saya. ".
hambekkkk

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers