CORETAN TERBARU NADH

Aku dah buat keputusan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Haha cepat tak? Cerpen kali ni mungkin akan publish esok. Haha semua komen korang aku ambil kira. Terima kasih. Macam-macam pendapat ada. Tapi aku ambil sedikit je.

Satu pasal Islamik.
Dua pasal kesedihan.
Tiga pasal cinta sebenar.
Empat pasal pakwe endah tak endah pakcik Jiji cadang aku buat lain kali.
Lima pasal hantu. Aku takut weh. Akan ku buat akan datang.
Enam pasal lempeng aku tak rasa nak buat hahaha.
Tujuh pasal sweet aku rasa aku nak selitkan.

Alasan kukuh aku kali ni ialah aku nak buat cerita sedih. Seperti Ady Budika harapkan. Ending masih belum fikir. Doakan aku berjaya karang sampai habis malam ni jugak. Yang penting korang kena undi aku kalau aku berjaya join contest cerpen ni. Muhahahahaha

7 comments:

fRaMe+LenSeS said...

waaahhhhh.. kagum la dengan jiran.. :) wiwit~~~

siti kektus said...

sedih pon sedihlah,

cepat p karang, kang hilang segala idea nanti, ;)

puteri ain said...

waiting ..hehe

JIJI YU said...

haha..ikut suke ati ko le dah blog ko..

Sunah Sakura said...

jangan lupa ye projek kita dengan ady budika...

al_hakim said...

iffah...try la hasilkan cerpen ala-ala novel kcb,mihrab cinta..mesti best..nanti boleh buat filem..boleh sy jadi hero..hehe..=P nak buat pasal sedih pun biar ada islamik tau..baru menarik..=)

sergeant keroro said...

semoga berjaya XD

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers