CORETAN TERBARU NADH

Wahai pembaca yang budiman

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Hehe ayat kasi gempak sikit. Ni aku nak tanya. Korang suka cerpen macam mana? Sebab aku nak mengarang satu cerpen tapi idea tak terlahir. Jadi aku nak pandangan korang. Memandangkan banyak cerpen yang korang nampak tepi tu kan.

So adakah genre kekeluargaan? Percintaan? Cerita merepek tak masuk dek akal? Ada percintaan dalam Islam?
Berubah jadi manusia Islamik daripada jahat macam Seth Tan?

Tak pun ada unsur kecindan? Unsur sedih bagai nak rak? Tak pun macam Seth Tan Sooooo Sweeeeeet bak kata jiran.

Jadi aku harap jawapan korang. Please. Aku nak mengarang ni=(

Just drop komen korang nak jenis cerpen macam mana=)

10 comments:

fRaMe+LenSeS said...

nak aminkan ja bab Sweeeeeeettt tu. lalalalalalalal~~

siti kektus said...

cerita hantu? ala2 misteri? ;)

efa nur said...

kembarku, rasanya efa suka cerita percintaan dalam islam..selain berhibur, boleh juga pelajari ilmu2 agama...hee :)
sekadar pendapat.. :)

Ain Tralala said...

wat lah cerpen sal kehidupan yg real.... kisah2 benar... trilogi2 cinta..
baru SEDAP baca...

JIJI YU said...

citer cinta pakwe rilek selamber gile..tapi wek dok menekan je pakwe die..

Sunah Sakura said...

semua i baca..... hahahahhahaha

ibnubaba_04 said...

aku x pandai buat cerpen..tapi buat lempeng tau la..haha

Jer ... said...

Buat macam " Andai Itu Takdirnya "

Eera Shera said...

sy suka yg hero die mula2 jht then jd baik. bkn jht cm killer tu.jht2 notti la.ganas tapi dlm hati ada taman.hehe..mcm islamik sikit la bila hero nk tobat.

cik pulau said...

so far sumenye okey je..
ai layan yuu..

yu kan tuan director..
ape yu buat pn bagooss belaka..^^,

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers