CORETAN TERBARU NADH

Aku marah ni!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku marah gila ni. Geram sangat. Ada je benda yang buat aku naik angin. Nak je naik tangan. Aku dahlah bukan jenis sabar. Baran aku ni siapa nak cabar? Geram gila weh! Sakit hati aku. Saja nak kasi aku angin satu badan!

Tunggu! Aku marah pun kena cool down. Korang jangan marah-marah pulak. Ni nak share video salah seorang ustaz yang aku suka. Dia lawak. Pandai dia bagi ceramah. I like. Korang layan dulu okey. Aku nak layan video ni jugak.

Ingat, syaitan lagi suka kalau kita marah. Ingat tu=)



9 comments:

Eera Shera said...

thx for sharing.mmg suka dgr crmh ustaz ni.kelakar dan isinya padat

shiema sufian said...

kawal perasaan marah :)

JIJI YU said...

marah itu lobang setan mau menguasai jiwa

anismelon said...

anis pon suke dgr ceramah ustz nie..ceramah dye xmembosan kn kn..:)

bersama kak Es said...

ustaz khazim ni dari kak Es mula dpt anak first lagi dok ikut kuliah diaa :)

shopping2u said...

org yg suke mrh adlah kwn kepada sya...?tan

kokser kokdam said...

sabar kamoo sabar

Sunah Mohammad said...

macam sama kan dengan tajuk entri marah hari tu... :p

fRaMe+LenSeS said...

kawan pada syaitan tau. bukan Seth tan.. lalalalala~~ :P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers