CORETAN TERBARU NADH

Mengaku jelah

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Cepat mengaku siapa suka tengok Syurga Cinta? Tengok. Korang blur. Tak ingat? Bila sebut cerita Nora Elena bukan main lagi.

Bukan aku nak kata pasal Nora Elena. Ramai sangat lelaki yang terpengaruh dengan cerita tu. Tapi kan, aku nak korang pergi download cerita Syurga Cinta.

Serius banyak nasihat, pengajaran, pasal mati. Dosa pahala. Semua sekali merangkum dalam satu cerita. Banyak lagi cerita yang penuh keinsafan macam Tanah Kubur kat Oasis.

Kita sibuk dengan fantasi bahagia takut kita terleka dengan realiti nerak=)

3 comments:

fRaMe+LenSeS said...

dah tngok jugak. suka jugak..
jodoh dibahagi kepada 3.. weeeeeeee

Jer ... said...

perempuan lagi banyak terpengaruh la . sian cop cop Seth tu :P

cik pulau said...

hahha..dua2 layan..
nora elena.. esok last..wuhuuu

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers