CORETAN TERBARU NADH

Review Blog Laksamana

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Tetiba mimpi nak review orang punya blog. Bukan selalu kan. Ni kali kedua kot. Aku bukan nak review sangat. Aku nak korang terjah blog ini ramai-ramai. Blog ni ada extravaganza yang korang sendiri akan perasan.

Blog ni mempunyai banyak pembaca berbanding blog aku. Walaupun followernya sikit. Aku ingat nak tanya apa tips dia pakai. Hehe

Dia seorang cikgu. Cikgu lelaki. Kata laksamana kan? Oh geng Jiji kot. Sebab Blog Pakcik Jiji ada dalam bloglist dia. Dalam blog Jiji pun ada blog dia kat Neslo blended. Skandal ke weh? Haha

Hehe aku pun baru kenal. Entah. Blog kemas. Ada sesuatu dalam setiap entry dia. Mungkin sebab dia seorang cikgu? Tak tahulah tu.

Adakah aku berminat pada cikgu? Mentanglah aku pun nak jadi cikgu. Semua cikgu aku sebut. Jangan risau. Cikgu Azlini pun cikgu. Cikgu Tasha pun sama. Ramai cikgu dalam dunia blog ni=P

7 comments:

fyna said...

jom terjah ramai2...
:)

Sunah Mohammad said...

yang komen ini bukan cikgu.... :p

KuNanGKuNanG said...

cikgu+cikgu= .....:) he3

JIJI YU said...

die ni mmber kamcing aku weyh

Eera Shera said...

cikgu ada dlm list sy..hihi

cik pulau said...

lorhh... tersenarai jugak..
iya.. cikgu jugak..
cikgu Azlini. hahha..
pemsannnn..

ibnubaba_04 said...

hahaha..msti la..aku ngn jiji 1 sekolah asrama penuh ngn dia dari form 1 lagi tau dan cau ke over c pon leh dok 1 umah ngn dia

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers