CORETAN TERBARU NADH

Kenapa air mata lelaki lebih mahal dari wanita?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Kenapa air mata lelaki lebih mahal dari wanita?

Jawablah wahai lelaki. Malas aku nak jawab. Nanti yang lelaki pakat perasan=P Tapi aku rasa air
 mata perempuan pun mahal jugak apa. Hehe saja tak nak kalah. Korang rasa?

Ps: Air mata dia memang mahal.

20 comments:

KaK LimAh Si SupiR said...

airmata kaklimah p0n mahal jgk..ahaha :P

aimie amalina said...

sebb laki ego
padahal..nanis mencurah2 dlm hati
kekekeke

pompuan kan lembut je hati..
mahal sebab pompuan ni ibarat ibu kita,
nak ke kita tgk ibu kita nangis
x kan..

hehe
pnjg plak xplen..hahhaa :p

Farhan Hanif said...

betul betul pon...katanya control macho....hahaha

D'ya Marshmello said...

air mata wanita mahal, tak dapat dijual beli, kekeke ;p

LATEST ENTRY : Lelaki Suka Hadiah Apa Eh Time Birthday ?

mas saari said...

ego kot? heheheeee

Nong Andy said...

nak juga mencelah :)

walaupon aku bukan lelaki
tapi aku juga ada teori
Lelaki ni egonya tinggi
xkan nangis sesuka hati

kalau gugur airmatanya
itu tentulah amat bermakna
insan di kasihi sepenuh jiwa
pasti sidia xde galang gantinya!

* Iffah.. keluar pantun pula tu ahahaha..

cimOt said...

air mata is the last choice..

Miss Xyz said...

sbb jarang nk kuar kut? kutlaa kan.. ahaha XD

aimi said...

airmata dyeorg bkn mahal... tp ego je lbh.......biler sowg2 dlm bilik ngs gak... =)

ahsfantasy24 said...

Sebab apa ea agaknya? huhu~

Eza Boom Boom :) said...

pernah tengok bestfriend eza menangis. haha. kenangan, walaupun dah tak rapat.hee..

Mishter Izwän said...

sbb air mate laki2 tak de mascara, bersih, dan tidak kotor macam popuan,hehehehe



feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

QasehSuci said...

sebab apa eh??? sebab diorg control macho lah iffah...heheh...

fizafantagiro said...

HAHAHA . first bace title post iffah kt bloglist myblog , ingat kan isi post panjang berjela .. HEHE .
ermm lelaki hatinya keras sikitb.. byk simpan dalam .. pompuan hatinye lembut , senang airmata nk ngalir ..

Cik Pulau said...

air mata ai pun mahal...
hahaha..
konon jelah. lalala~

deno said...

org laki ego! fullstop!

Eera Shera said...

sbb laki susah nangis..sbb tu kalo dia nangis kita tgk rasa cam alahai ciannya haha ;)

.........cP~ said...

Nanti kalau dua2 nangis siapa nak pujuk? Haha.

kiera'sakura said...

klu mahal blh gadai.. miahahahahaha

Muhammad hazwan said...

kerana lelakiyg menangis adlah lelaki yang hebat....lelaki....ada owg yg ckp menangis 2 bleh sedarkan dri sndiri....lelaki menangis kerana ssilapan lalunya adalah lelaki yg hebat

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers