CORETAN TERBARU NADH

Senarai pelakon Kurasakan sesuatu

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Kalau novel Aku, dia dan paparazzi dah ada entry khas untuk di sebalik pembikinan cerita. Tak adil tak buat senarai untuk pelakon yang sporting memberi aku menggunakan nama mereka. Yang lain jangan jeles. Tapi ada jugak yang tak tahu nama dia dicilok oleh aku. Haha maaf-maaf. Nak glamour tak? Haha

Okey ni senarai pelakon dan blogger yang terlibat.
Izamir Ridzwan sebagai Izamir
Puteri Katek sebagai Nurin
Solihin sebagai Solihin (Nantikan kemunculan watak ni. Penting!)
Amalina sebagai Amalina (Maaf lupa letak watak Ina. Hehe )
Iqbal Hakimi sebagai Iqbal Hakimi
Cik Pulau sebagai Azlini
SunahSukaSakura sebagai Hasunah
Ady Budika sebagai Adi Budianto
Nadh sebagai Datuk Nadzri
Pakcik Matgebu sebagai Adnan
Kak Shida sebagai ex gf Iqbal
Tasha sebagai ex gf Iqbal
Deeya sebagai ex gf Iqbal
Ilman abang kepada Izamir(Tak tahu nak bagi kat siapa watak ni)
Razan isteri Ilman (Tak tahu jugak. Tapi aku guna nama adik aku=P)
Fatin sebagai kawan serumah Azlini (Tahniah jadi pelakon)

Ada ke nak jadi pelakon sampingan? Haha meh aku senaraikan nama korang beserta backlink=P Ada lagi watak yang aku nak ketengahkan. Cuma pengembangan idea terbantut. Sabar ye. Takkan nama PCM je naik. Kena ada skandalnya. Baru meletup. Apa kata Bro Ben? Hehe

Oh lupa pulak terima kasih kepada semua yang membaca cerpen, novel aku ni. Terharu. Ada ke yang baca?

10 comments:

~..Lesung Batu..~ said...

sy dilupakan....=p

fRaMe+LenSeS said...

hihihi.. cita ni yang kua kes sumbang mahram ni .. :P aiyaiayi..

nabila saat said...

BW dari belog ben..hehe..
nice belog yo

cik heroin said...

saya? wakakakaka

NOOR FATIN said...

nak jugak la. boleh ke? :P

Sunah Mohammad said...

wahhhhhhhhhhhh~~~~

SYAF said...

hihi korang berdua nie best frend ke atau.........

anismelon said...

anis na ajak bace nie..bace and komen kalo free..post for da 2nd time..

http://anismelon.blogspot.com/2011/06/sampai-menutup-mata.html

cik pulau said...

wohooo.. tu diaaa...
bila nak sampai ending ni.. tak sabar nak tahu kesudahannya... ^^,

Solihin Zubir said...

alaaa.. sy x terpilih.. hahaha..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers