CORETAN TERBARU NADH

BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
BANNER BEN ASHAARI
Ok klik gambar ni

  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
  3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
  4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
  5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
  6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..

    JAWAPAN 1:
    Bagi pendapat saya, blogger lelaki tak semua ikhlas. Sebab kadangkala mereka menulis bukan dari hati. Mungkin sebab nak mengejar trafik. Tapi bukan semua. Contoh lelaki-lelaki yang menulis dari hati ialah bro ben sendiri. Tengok penulisan je dah tertarik. Ramai je blogger lelaki yang ikhlas dalam penulisan telah saya follow. Maknanya mereka best!

    Jawapan 2:
    Yang malu nak letak gambar mungkin mereka ada sebab tersendiri. Bila nak keluar tengok orang kenal malu. Di alam maya tak malu. Luar pemalu. Macam saya hihi. Jadi terpulanglah kepada mereka. Itu hak mereka. Tapi kalau satu blog penuh gambar dia orang tengok pun bosan kan?

    Jawapan 3:
    Bagi saya, mereka berblog kerana terpengaruh dengan rakan-rakan. Mungkin suka-suka. Tapi akhirnya menjadi satu medan pengumpulan warga blogger yang ramah. Tak ada salahnya berkenalan di alam maya. Mungkina dah ada yang temu jodoh. Minat mereka menulis menjadikan blog sebagai sasaran dan boleh buat duit. Siapa tak nak?

    Jawapan 4: 
    Blogger lelaki biasanya menggunakan bahasa yang santai dan diselitkan cerita 18sx. Bukan semua. Tapi ramai yang suka jengah blog sebegitu. Lagi satu, blogger lelaki lebih sedikit berbanding perempuan. Ramai kejar blog lelaki konon nak usha konon macam ni. Mungkin. Tak ada apa yang mustahil dalam muka bumi ni.

    Jawapan 5:
    Ramai lagi. Asal update pasti dibaca=)

    Jawapan 6:Tutorial, Cerita jenaka, Tazkirah, Perkongsian yang menarik dan rahsia lelaki=)
     Post by,
    Miss Ran 

5 comments:

solo molo said...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...


salam ziarah dari segmen panas En Ben...

Miss Ran said...

hehehe biase la
lain org lain care

Chekgu Azrine said...

salam singgah

dok usha2 pendapat2 blogger perempuan..mostly menarik

keep on blogging...

NiSha said...

salam santau dari Blog Abg Ben..

cool entri...

http://heandsheloves.blogspot.com

>NiSha<

Miss Ran said...

@chekgu erkkk perempuan je ke

@nisha hai tengs ye

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers