CORETAN TERBARU NADH

TQ Sunah, hantarkan aku ke ICU

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
GILA! Tak terkata. Sunah ni kan. Errr apakah ini? Aku tak larat tulis entry dah. Printscreen jelah!

Sumpah pengsan!



Erk sunah!!!




 Post by,
Miss Ran 

5 comments:

Sunah Mohammad said...

hahahahahahahaha!!!!!!

adoiiiiiiiiiiii....comel betul la miss ran ni!!! hahahahahaha!!!

Miss Ran said...

erk comel..
larik masuk selimut ala2 sifu..

senak perot gelak bersme sunah hadoii

Anonymous said...

Gila...

sasa asya said...

dtg n follow u
http://sasaasya.blogspot.com
klik oke..lau baek hati klik la heartbeat..:)
jom cari duit
i pon da klik ur heartbeat :)

Miss Ran said...

@anon ye saya gila hahahahaha

@sasa tenkiu..nti jenguk anda pulak...hehe klik itu mesti

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers