CORETAN TERBARU NADH

Senyum seindah suria

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
3S untuk komen yang ada. Hehe bangun-bangun tengok laptop dipakai orang. Terpaksalah tunggu. Buka blog ada komen. Er siapakah? Abang Eq tinggalkan jejak. Macam tahu je aku pernah buat post pasal dia. Hehe tapi tak apa. Semua yang datang aku sambut. Tak pilih kasih punya. 

Seronok berblog sampai lupa yang aku tak keluar mana-mana cuti ni. Member kat Seremban ajak keluar. Masalahnya tak ada transport. Apakah? Aku menghabiskan cuti tanpa buat tugasan pun. Kena buat. Balik nanti nak praktikum. Tak sedia mental fizikal lagi.

Oh anak murid, guru-guru dan pihak pentadbir. Buku rekod mengajar dah dapat. Gigil nak menulis. Tulisan? Taip boleh tak? Susah rupanya nak jadi cikgu=(
Post by,
Miss Ran 

2 comments:

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers