CORETAN TERBARU NADH

Doodling by who?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Erk mestilah bukan MR. Aku seni mempertahankan diri pun tak ada. Ni member sawan aku ni dia dah siap tugasan yang aku bagi kat dia. Sempena cuti sekolah. Haha macam cikgu pulak. Eh nak tengok hasil? Mana boleh. Tak surprise. Tapi serius cantik. Aku memang tak berseni. Tapi kalau bagi aku tu dah cantik. Eh macam kena tayang je. Tak sabar.

Aku curik gambar ko masz!
Okey aku tahu. Aku pencuri yang terhebat. Tu link blog dia. Nak beli payung dari dia? Murah je. Bakat yang ada jangan dipersia ye kak Masz. Erk korang kalau nak tengok hasil yang lain. Boleh terjah empunya diri ni.
Link nya ialah Masz poyo!
Aku Buta Seni
Header beliau
Header pun hasil contengan beliau. Macam-macam benda yang telah diconteng. Budak kreatif memang begini. Aku suka hasil beliau. Erk beliau? Layak ke? Haha Aku tak reti bab ni. Jadi kalau nak komen sila ke blog beliau ye. Blog beliau yang ini.

PS: Aku review blog ko baik punya. Payung jangan lupa bagi k. Haha PIPAH BUSUK? How dare you?! Ingat aku tak perasanlah tu. Sabo jelah!
 Post by,
Miss Ran 

2 comments:

deeya said...

comey nyer payong tuh .. kalau ade magic , nak jer ubah gmbar tu jadi hidup . huhuhu ~

Miss Ran said...

errr bole suruh org tu buatkan..die ske..beli payong berlambak kat hostel

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers